Om mig

Jag har studerat rikedom i hela mitt liv eftersom jag har aldrig velat leva i ekorrhjulet som för mig betyder en återupprepning av vardagen. Vakna, arbeta, stressa, sova… Och så allt om igen.

Jag tror att vi människor har förmågan att skapa en värld där vi kan ta oss ur ekorrhjulet. En värld där vi inte behöver oroa oss för vår ekonomi utan få friheten att göra något betydelsefullt med vår dag. Att få spendera vår dyrbara tid med de som betyder något för oss och att göra saker som faktiskt gör oss lyckliga.

Om du hade obegränsat med pengar, skulle du fortfarande arbeta på din arbetsplats till hundra procent? De flesta skulle nog svara nej på den frågan.

Syftet med Nyrik är att dela med mig av min ekonomiska resa och dela med mig av den kunskap som jag samlat på mig under livet. Samtidigt vill jag få inspiration och tankeställare via er läsare och för dialog med er. Jag vill att vi tillsammans hittar verktygen för att bli fria.

Jag är en 33 årig man som bor strax norr om Stockholm. Jag bor i en enplansvilla tillsammans med min sambo, två barn och tre bonusbarn.